There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Stolen 2012

Stolen 2012

0
( High Definition )
Jaf contra cronometru 2012 film online cu: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas.Filmul urmareste aventurile lui Will Montgomery (interpretat de Nicolas Cage), un maestru al hotiilor, condamnat la opt ani de închisoare, dupa ce fusese tras pe sfoara într-un jaf care nu decursese conform planului. Odata eliberat, el este gata sa lase în urma trecutul criminal si sa-si refaca relatia cu fiica sa, Alison Loeb (interpretata de Sami Gayle).
Fostii complici ai lui Montgomery precum si agentul FBI Tim Harlend (interpretat de Danny Huston), sunt convinsi ca prada – actiuni în valoare de 10 milioane de dolari – a fost ascunsa de Montgomery, înainte de a fi condamnat. Ca sa puna mâna pe actiunile furate, vechiul sau partener de jafuri, Vincent (interpretat de Josh Lucas), o rapeste pe Alison, rascumpararea fiind cele zece milioane. În ziua de Mardi Gras, el o ascunde pe fetita în portbagajul izolat fonic al unui taxi, un loc unde fata este aproape imposibil de gasit.
Montgomery are la dispozitie o singura zi pentru a plati rascumpararea de 10 milioane, desi banii nu sunt în posesia sa, în ciuda a ceea ce cred Vincent si agentul FBI. În consecinta, Montgomery are o singura optiune: sa se încreada în instinctele sale si sa se alieze din nou cu un alt fost complice: frumoasa, inteligenta si atragatoarea Riley Jeffers (interpretata de Malin Akerman). Împreuna, cei doi trebuie sa planuiasca un nou jaf, pentru ca Montgomery sa-si recupereze fiica… Pâna nu e prea târziu!

Jaf contra cronometru 2012 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

96 views
Description 2 ani
Stolen 2012

Jaf contra cronometru 2012 film online cu: Nicolas Cage, Malin Akerman, Josh Lucas.Filmul urmareste aventurile lui Will Montgomery (interpretat de Nicolas Cage), un maestru al hotiilor, condamnat la opt ani de închisoare, dupa ce fusese tras pe sfoara într-un jaf care nu decursese conform planului. Odata eliberat, el este gata sa lase în urma trecutul […]

Genre: Acţiune, Crimă, Dramă

IMDB: 5.5

Director: Simon West

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?