There are currently 8640 movies on our database.

Trailer Superbad 2007

Superbad 2007

0
( Calitate FullHD )
Super rai 2007 – Film Tradus cu: Jonah Hill, Michael Cera.Evan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite. Evan este un timid terifiat de viata in general si de fete in special. Cat despre Seth, acesta vorbeste prea mult, se baga unde nu-i fierbe oala si este cat se poate de interesat de functiile de reproducere ale corpului uman. A venit vremea ca cei doi sa-si infrunte destinul si prima noapte de dragoste.In filme si programe de televiziune, Judd Apatow a folosit mijloace de exprimare deopotriva scandaloase dar si emotionante. In calitate de scenarist si regizor al filmelor de lung metraj Knocked Up si The 40-Year-Old Virgin, producatorul comediilor Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby si Anchorman: The Legend of the Ron Burgundy, si creatorul seriilor televizate indelung aclamate „Freaks and Greeks” si „Undeclared”, Apatow si-a construit o reputatie in domeniul povestilor care sunt deopotriva sentimentale dar si nerafinate.
Ultimul film produs de Apatow nu face exceptie. Super-rai este o povestire despre procesul dificil al maturizarii, avand ca protagonisti doi tineri adolescenti necopti care sunt pe punctul de a absolvi liceul. Pe cei doi ii leaga o prietenie oarecum caraghioasa prin gradul de dependenta – insa acum, au intrat la colegii diferite si sunt obligati sa-si traiasca viata separat. Evan (Michael Cera) este dragut, inteligent si in general cam speriat. Seth (Jonah Hill) are gura spurcata, este un flusturatic si fustangiu. Filmul este povestea incercarilor lor nechibzuite de a se apropia de fetele care le sunt pe plac, intr-o noapte de panica… o noapte ingrozitoare, umilitoare, dar pe care nu o uiti tot restul vietii.

Super rai 2007 – Film Tradus

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

141 views
Description 1 an
Superbad 2007

Super rai 2007 – Film Tradus cu: Jonah Hill, Michael Cera.Evan si Seth sunt doi amici care nu se pot desparti nicio clipa unul de celalalt. Ceea ce este o problema, pentru ca la sfarsitul anului scolar ei vor pleca spre doua universitati diferite. Evan este un timid terifiat de viata in general si de […]

Genre: Comedie

IMDB: 7.7

Director: Greg Mottola

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?