There are currently 8646 movies on our database.

Trailer The Brass Teapot 2012

The Brass Teapot 2012

0
( High Definition )
John si Alice sunt doi tineri casatoriti, foarte îndragostiti unul de celalalt, care locuiesc într-un orasel nord-american si sunt tot timpul în criza de bani. În perioada liceului, Alice a fost votata ca fiind eleva cu cele mai mari sanse de a reusi în viata, dar acum abia este capabila sa traiasca de pe o zi pe alta si sa puna o farfurie cu mâncare pe masa, în vreme ce alti prieteni si fosti colegi se bucura de succes în cariere si nu duc lipsa de nimic.
Nevroticul ei sot John, care sufera de tot felul de fobii, nu vrea decât sa faa? rost de bani pentru a-si achita facturile restante. Dupa ce sunt implicati într-un accident de automobil, Alice intra într-un magazin de antichitati situat pe marginea drumului si este irezistibil atrass de un ceainic pe care decide sa îl fure, în scurta vreme dându-si seama ca obiectul are puteri magice si produce bani ori de câte ori o persoana simte durere fizica sau emotionala.Încântati de extraordinara sursa de bani nemunciti, John si Alice încep sa inventeze moduri de a se rani singuri, unul pe celalalt sau alti oameni. Pe masura ce suferinta atinge un prag nepermis de înalt, cei doi soti constientizeaza faptul ca au alunecat prea mult pe aceasta panta periculoasa.

 Minunea Dragostei (2012) – Filme Online Subtitrate

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

86 views
Description 2 ani
The Brass Teapot 2012

John si Alice sunt doi tineri casatoriti, foarte îndragostiti unul de celalalt, care locuiesc într-un orasel nord-american si sunt tot timpul în criza de bani. În perioada liceului, Alice a fost votata ca fiind eleva cu cele mai mari sanse de a reusi în viata, dar acum abia este capabila sa traiasca de pe o […]

Genre: Comedie, Thriller

IMDB: 6.4

Director: Ramaa Mosley

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?