There are currently 8647 movies on our database.

Trailer The Chronicles of Narnia 2: Prince Caspian 2008

The Chronicles of Narnia 2: Prince Caspian 2008

0
( High Quality )
Cronicile din Narnia 2: Printul Caspian 2008 – Film Subtitrat cu: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley .Productia, lansata in anul 2008 si produsa de Walt Disney Studios si Walden Media, este a doua pelicula inspirata din seria romanelor clasice scrise de C.S. Lewis. Continuand povestea din prima pelicula, „Cronicile din Narnia: sifonierul, leul si vrajitoarea”, filmul pastreaza sirul intamplarilor din momentul in care Peter, Susan, Edmund si Lucy Pevensie sunt chemati din nou in Narnia, pentru a se lupta cu dusmanul care ii ameninta pe locuitorii acestui tinut.
In lipsa lor, timp de aproape 1300 de ani, Vremea de Aur a Narniei s-a stins, devenind o simpla legenda. Animalele magice, vorbitoare, si fapturile mitice ale acestui tinut abia daca au supravietuit in povestile telmarnienilor, o rasa de oameni condusa de nemilosul Rege Miraz. Puternicul leu Aslan nu a mai fost vazut de o mie de ani. Cei patru frati au fost adusi in Narnia de Caspian, tanarul mostenitor al tronului telmarnian, tinut prizonier, care vrea sa il infrunte pe maleficul sau unchi Mirazsi sa-si recapete astfel locul de drept la tron. Acum intervin cei patru frati care trebuie sa se intoarca in acest taram de basm, sa aranjeze in asa fel lucrurile incat fiecare dintre personajele prezentate mai sus sa fie in locul pe care il merita. Ajutati de un pitic curajos, pe nume Trumpkin; un soricel vorbitor indraznet, numit Reepicheep, si un Pitic Negru pe nume Nikabrik, care nu are incredere in nimeni, ei ii conduc pe narnieni intr-o lupta remarcabila, pentru a readuce la viata magia si gloria acestui tinut.

Cronicile din Narnia 2: Printul Caspian 2008 – Film Subtitrat

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

122 views
Description 2 ani
The Chronicles of Narnia 2: Prince Caspian 2008

Cronicile din Narnia 2: Printul Caspian 2008 – Film Subtitrat cu: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley .Productia, lansata in anul 2008 si produsa de Walt Disney Studios si Walden Media, este a doua pelicula inspirata din seria romanelor clasice scrise de C.S. Lewis. Continuand povestea din prima pelicula, „Cronicile din Narnia: sifonierul, leul si […]

Genre: Aventură, Familie, Fantezie

IMDB: 6.6

Director: Andrew Adamson

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?