There are currently 8646 movies on our database.

Trailer The Cobbler 2014

The Cobbler 2014

0
( Calitate FullHD )
O zi în pantofii altcuiva 2014 – Film Online cu: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Ellen Barkin.Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generatie în mestesugul sau. Un om între doua vârste care locuieste cu mama lui (Lynn Cohen), Max nu are o viata prea interesanta, singura lui preocupare fiind sa aiba grija de atelierul pe care i l-a lasat tatal sau (Dustin Hoffman) înainte de a disparea, cu multi ani în urma. Îsi petrece zilele reparând încaltamintea vecinilor sai de cartier, fiind martor tacut la felul în care acestia traiesc, de multe ori dorindu-si sa fie în locul lor. Singurul sau prieten este Jimmy barbierul (Steve Buscemi).Într-o zi, masina lui de cusut talpi se strica tocmai când avea de terminat o comanda importanta pentru un gangster local (Cliff ‘Method Man’ Smith) si se vede fortat sa apeleze la o masina antica, mostenire de familie. Nu peste mult timp va descoperi ca aceasta nu e o masinarie oarecare, si ca nici el nu e un cizmar obisnuit.
Pe masura ce viata lui Max începe sa se transforme, o tragedie personala îl dizloca din realitatea lui, iar viata îi scapa complet de sub control. Doar prietenia cu activista Carmen (Melonie Diaz) îl ajuta sa-si recapete viata si sa si-o traiasca la potentialul sau adevarat. Asumându-si rolul de erou local, Max îndrazneste s-o înfrunte pe afacerista imobiliara Elaine Greenwalt (Ellen Barkin) si încearca sa îndrepte relele pe care aceasta vrea sa le faca întregii comunitati.
O ZI ÎN PANTOFII ALTCUIVA este o poveste despre maturizarea unui adult, care arata ca nu e niciodata prea târziu sa devii ceea ce esti cu adevarat. E o fabula despre America moderna, despre problemele actuale economice si despre cum familia, mestesugurile si responsabilitatea sociala îti pot conferi adevarate superputeri.

O zi în pantofii altcuiva 2014 – Film Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

80 views
Description 2 ani
The Cobbler 2014

O zi în pantofii altcuiva 2014 – Film Online cu: Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman, Ellen Barkin.Max Simkin (Adam Sandler) e un cizmar din New York aflat la a patra generatie în mestesugul sau. Un om între doua vârste care locuieste cu mama lui (Lynn Cohen), Max nu are o viata prea interesanta, singura […]

Genre: Comedie, Dramă, Fantezie

IMDB: 5.7

Director: Thomas McCarthy

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?