There are currently 8650 movies on our database.

Trailer The Crow 3: Salvation 2000

The Crow 3: Salvation 2000

0
( Calitate 1080pHD )
Corbul: Mantuirea – The Crow 3: Salvation (2000) – Filme Online cu: Kirsten Dunst, Fred Ward.Cel mai tânãr om executat vreodatã s-a întors sub numele de Corbul pentru a rãzbuna douã crime: uciderea prietenei sale de cãtre un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotãrâtã de autoritãtile statale. Dar puterile supranaturale ale Corbului nu sunt o garantie cã va putea distruge conspiratia coruptiei care controleazã lumea interlopã a orasului.
Alex Corvis a jurat cã uciderea brutalã a prietenei lui a fost opera unui “bãrbat misterios” cu o cicatrice pe brat, cã acest atacator nevãzut a fost cel care a înjunghiat-o pe Lauren Randall de cincizeci si trei de ori cu un cutit de vânãtoare, iar a apoi i-a înscenat totul lui Alex.

Corbul 3: Mantuirea (2000) – Filme Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

78 views
Description 2 ani
The Crow 3: Salvation 2000

Corbul: Mantuirea – The Crow 3: Salvation (2000) – Filme Online cu: Kirsten Dunst, Fred Ward.Cel mai tânãr om executat vreodatã s-a întors sub numele de Corbul pentru a rãzbuna douã crime: uciderea prietenei sale de cãtre un atacator necunoscut, si propria sa moarte hotãrâtã de autoritãtile statale. Dar puterile supranaturale ale Corbului nu sunt […]

Genre: Aventură, Science Fiction (SF)

IMDB: 5.0

Director: Bharat Nalluri

Tags: , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?