There are currently 8646 movies on our database.

Trailer The Crow 4: Wicked Prayer 2005

The Crow 4: Wicked Prayer 2005

0
( High Quality )
Corbul 4 – The Crow 4: Wicked Prayer (2005) – Filme Online cu: Yuji Okumoto, Tara Reid.Jimmy Cuervo este un fost detinut care vrea sa plece din oras si sa inceapa o viata noua impreuna cu prietena sa Lily. Insa inainte de a-si pune planul in aplicare, Luc Crash, seful unui grup de satanisti, si iubita lui, Lola, ii ucid intr-un ritual sangeros care ar trebui sa readuca la viata un demon. Jimmy este insa singurul care e readus la viata si asta pentru a se razbuna.
Cel de al patrulea film din seria The Crow, film bazat pe benzile desenate The Crow de James O’Barr, incepe cu o scurta povestioara spusa de Lily Ignites despre corb: atunci cand o durere imensa ramane in sufletul celui decedat, cateodata, numai cateodata el poate sa se intoarca pentru a indrepta lucrurile rele.

Corbul 4 (2005) – Filme Online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

130 views
Description 2 ani
The Crow 4: Wicked Prayer 2005

Corbul 4 – The Crow 4: Wicked Prayer (2005) – Filme Online cu: Yuji Okumoto, Tara Reid.Jimmy Cuervo este un fost detinut care vrea sa plece din oras si sa inceapa o viata noua impreuna cu prietena sa Lily. Insa inainte de a-si pune planul in aplicare, Luc Crash, seful unui grup de satanisti, si […]

Genre: Acţiune, Aventură, Fantezie

IMDB: 3.0

Director: Lance Mungia

Tags: , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?