There are currently 8641 movies on our database.

Trailer The Devil’s Own 1997

The Devil’s Own 1997

0
( High Quality )
Prieten si dusman 1997 – Film Tradus cu: Brad Pitt, Harrison Ford.Ultimul film al marelui regizor Alan J. Pakula, Prieten si dusman, ii reuneste in prim plan pe doi dintre cei mai iubiti si bine cotati actori din ultimul deceniu – Harrison Ford si Brad Pitt. Acesta din urma joaca rolul lui Frankie McGuire, un fanatic IRA, miscarea separatista irlandeza, care si-a vazut tatal ucis de soldatii Armatei Britanice la varsta de opt ani. El avea sa creasca odata cu ura inimaginabila din el, sperand ca intr-o buna zi sa-i ucida pe criminalii parintelui sau. Peste aproape 20 de ani, palmaresul lui Frankie va fi unul dintre cele mai sangeroase – 24 de victime, dintre care 13 soldati englezi si 11 politicieni. Dupa o crunta lupta de gherila, una dintr-un lung sir, Frankie fuge in SUA la bordul unei ambarcatiuni improvizate avand asupra sa o mare suma de bani.
Ajuns la New York, el intentioneaza sa achizitioneze un stoc de rachete nucleare de la un dealer pe nume Billy Burke. Ca un noroc, Frankie reuseste sa dea peste un judecator simpatizant al cauzei IRA. Acesta ii aranjeaza sa locuiasca, in timpul sederii sale in New York, in casa lui Tom O’Meara (Harrison Ford), un politist onest, aflat insa intr-o criza personala dupa ce partenerul sau a fost impuscat in conditii dubioase. Tom se va intelege de minune cu oaspetele, fiind impresionat de povestea dramatica a copilariei acestuia. Numai ca Frankie omite sa-i povesteasca gazdei sale episoadele sangeroase din Belfast. Cand Tom va afla de latura fanatica a lui Frankie, va fi consumat de un conflict moral fara iesire. Afectiunea sa sincera fata de tanarul irlandez se va ciocni de principiile sale de viata potrivit carora orice om care incalca legea si omoara trebuie pedepsit.

Prieten si dusman 1997 – Film Tradus

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

101 views
Description 1 an
The Devil’s Own 1997

Prieten si dusman 1997 – Film Tradus cu: Brad Pitt, Harrison Ford.Ultimul film al marelui regizor Alan J. Pakula, Prieten si dusman, ii reuneste in prim plan pe doi dintre cei mai iubiti si bine cotati actori din ultimul deceniu – Harrison Ford si Brad Pitt. Acesta din urma joaca rolul lui Frankie McGuire, un […]

Genre: Acţiune, Dramă, Thriller

IMDB: 6.0

Director: Alan J. Pakula

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?