There are currently 8641 movies on our database.

Trailer The Exorcism of Emily Rose 2005

The Exorcism of Emily Rose 2005

0
( High Quality )
Un caz de exorcizare 2005 film online cu: Jennifer Carpenter, Tom Wilkinson, Laura Linney.În 1999, Vaticanul a revizuit pentru prima oara în 400 de ani textul oficial al ritualului de exorcizare. Numarul de exorcisti catolici a crescut în ultima decada de la 30 la 300.
Arhiepiscopia Romano-Catolica a orasului Chicago l-a angajat recent cu norma întreaga pe primul exorcist oficial în cei 160 de ani de istorie. În New York, patru preoti catolici au investigat oficial peste 40 de cazuri de oameni posedati începând din 1995. Printr-o decizie extrem de rara, Biserica Catolica a recunoscut în mod oficial posedarea demonica a unei tinere colegiene de 19 ani.. Povestit în secvente retrospective terifiante, Un caz de exorcizare nareaza procesul de urmarire a preotului acuzat de neglijenta, care a avut ca rezultat moartea tinerei fete, banuita de a fi fost posedata.Inspirat de evenimente adevarate, filmul îi are în distributie pe Laura Linney în rolul lui Erin Bruner, avocata parintelui Richard Moore (Tom Wilkinson), preotul care a efectuat controversata exorcizare.
Emily Rose paraseste caminul protector al casei sale pentru a merge la colegiu, netrecându-i prin minte ceea ce o astepta. Într-o noapte, singura în dormitor, are prima “halucinatie” terifianta si lesina. Pe masura ce atacurile sale devin din ce în ce mai dese si mai brutale, Emily, o convinsa credincioasa catolica, hotaraste sa apeleze la o exorcizare efectuata de preotul de la parohia sa, parintele Richard Moore. Cum fata moare în timpul ritualului de exorcizare, preotul este acuzat de omor prin neglijenta.

Un caz de exorcizare 2005 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

160 views
Description 1 an
The Exorcism of Emily Rose 2005

Un caz de exorcizare 2005 film online cu: Jennifer Carpenter, Tom Wilkinson, Laura Linney.În 1999, Vaticanul a revizuit pentru prima oara în 400 de ani textul oficial al ritualului de exorcizare. Numarul de exorcisti catolici a crescut în ultima decada de la 30 la 300. Arhiepiscopia Romano-Catolica a orasului Chicago l-a angajat recent cu norma […]

Genre: Crimă, Dramă, Groază

IMDB: 6.7

Director: Scott Derrickson

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?