There are currently 8640 movies on our database.

Trailer The Good Lie 2014

The Good Lie 2014

0
( High Definition )
O minciuna necesara 2014 – Film Subtitrat cu: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany.Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Când militiile din nord le ataca satul, distrugându-le casele si omorându-le parintii, fiul cel mare, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, supravietuitori ai masacrului, printre care se afla si sora sa, Abital. Dar tinuturile ostile prin care vor trece le vor pune din nou viata în pericol. Pe drumul plin de peripetii, catre tabara de refugiati Kakuma, din Kenya, ei se întâlnesc cu alti copii fugari, legând o prietenie strânsa cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja pornit pe calea credintei si cu Paul, ale carui calitati devin esentiale în lupta lor pentru supravietuire.
Dupa 13 ani, copiilor, care au devenit între timp adulti, li se va oferi sansa de a parasi tabara si de a se stabili în America. Când sosesc în Kansas City, Missouri, ei sunt întâmpinati de Carrie Davis (Witherspoon), o consiliera a agentiei pentru forta de munca, care trebuia sa-i ajute sa-si gaseasca o slujba—lucru de loc usor, daca ne gândim ca întrerupatorul electric sau telefonul erau noutati absolute pentru ei.

O minciuna necesara 2014 – Film Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

73 views
Description 1 an
The Good Lie 2014

O minciuna necesara 2014 – Film Subtitrat cu: Reese Witherspoon, Arnold Oceng, Ger Duany.Mamere si Theo sunt fiii conducatorului unui sat din sudul Sudanului. Când militiile din nord le ataca satul, distrugându-le casele si omorându-le parintii, fiul cel mare, Theo, este obligat sa-si asume rolul de lider. El va conduce spre libertate grupul de copii, […]

Genre: Dramă

IMDB: 7.0

Director: Philippe Falardeau

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?