There are currently 8649 movies on our database.

Trailer The Green Hornet 2011

The Green Hornet 2011

0
( High Quality )
Viespea verde 2010 film online cu: Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz,Cameron Diaz.În comedia de mare actiune 3D a lui Michel Gondry, The Green Hornet, Britt Reid (Seth Rogen) este fiul celui mai mare magnat media din Los Angeles, care duce o existenta fara griji, având ca singura preocupare distractia – pâna când tatal sau (Tom Wilkinson) moare în mod misterios, lasându-i mostenire lui Britt vastul sau imperiu media. Împreuna cu noul sau prieten, Kato (Jay Chou), unul dintre angajatii teribil de inventivi ai tatalui sau, Britt are, pentru prima data în viata, sansa de a face ceva bun: sa lupte împotriva tâlharilor si a lumii interlope. Ei decid sa se deghizeze pentru a se infiltra în mediile de infractori. Astfel, ei încalca legea, pentru ca în final sa o apere. Britt devine justitiarul The Green Hornet (Viespea verde) care, alaturi de Kato, face ordine pe strazile orasului.
Cu ajutorul imaginatiei si a abilitatilor sale tehnice iesite din comun, Kato construieste cel mai fantastic car de lupta, The Black Beauty, un automobil blindat, echipat cu numeroase guri de foc si multi cai putere. Gonind pe strazile orasului în aceasta fortareata mobila, îi pedepsesc pe cei rai, luându-i în vizorul armelor inteligente create de Kato. În curând, The Green Hornet si Kato încep sa-si faca un renume, iar cu ajutorul noii secretare a lui Britt, Lenore Case (Cameron Diaz), ei pornesc pe urmele celui care controleaza lumea interlopa din Los Angeles: Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Dar Chudnofsky are si el planurile lui: el vrea sa-l distruga pe Green Hornet pentru totdeauna.

Viespea verde 2011 film online subtitrat

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

78 views
Description 2 ani
The Green Hornet 2011

Viespea verde 2010 film online cu: Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz,Cameron Diaz.În comedia de mare actiune 3D a lui Michel Gondry, The Green Hornet, Britt Reid (Seth Rogen) este fiul celui mai mare magnat media din Los Angeles, care duce o existenta fara griji, având ca singura preocupare distractia – pâna când tatal sau […]

Genre: Acţiune, Crimă, Thriller

IMDB: 5.9

Director: Michel Gondry

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?