There are currently 8648 movies on our database.

Trailer The Interpreter 2005

The Interpreter 2005

0
( Calitate 1080pHD )
Traducatoarea 2005 – Film Subtitrat cu: Nicole Kidman, Sean Penn.Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un nou thriller contemporan care ne tine pe muchie de cutit.
Suntem în secolul 21 în cladirea puternicei Organizatii a Natiunilor Unite care adaposteste putere, speranta dar si secrete ce pot schimba lumea.
Doi actori premiati în cariera cu Oscar, Nicole Kidman si Sean Penn joaca în Traducatoarea, primul film din istorie care primeste acces la filmari în cladirea ONU.
Dupa ce a filmat în Manhattan si Africa de Sud ca locatii exterioare, echipa de filmare a fost admisa si în sediul ONU din New York care nu este de fapt teritoriu american, ci international.
Evenimentele o iau razna si se precipita când traducatoarea Silvia Broome (Nicole Kidman), nascuta în Africa, marturiseste ca a auzit niste amenintari cu moartea care-l vizau pe un sef de stat African. Cuvintele “Profesorul nu va parasi aceasta sala viu” îi întorc viata Silviei pe dos si îi vor umple noptile cu cosmaruri.
Pusa sub protectia agentului FBI Tobin Keller (Sean Penn), Silvia devine o tinta a nu se stie cui. Keller sapa sa gaseasca explicatii si dovezi în trecutul ei, dar descopera secrete înfricosatoare care-l fac sa creada ca si ea este implicata în conspiratie. Fiecare pas în rezolvarea misterului îl face sa fie si mai suspicios în privinta Silviei.
Este ea o victima? O suspecta? Sau cu totul altceva? Cei doi ajung sa depinda unul de celalalt chiar daca sunt total diferiti.
Puterea Silviei sta în cuvinte, în diplomatie si subtilitatea unor întelesuri, pe când Tobin este un cumul de forta, instinct si actiune.
Acum când pericolul unui asasinat rasunator ce se poate petrece pe teritoriul ONU creste, viata Silviei este în balans. Silvia si Tobin alearga disperati sa stopeze o criza internationala fara precedent.

Traducatoarea 2005 – Film Subtitrat

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

135 views
Description 2 ani
The Interpreter 2005

Traducatoarea 2005 – Film Subtitrat cu: Nicole Kidman, Sean Penn.Regizorul Sydney Pollack, un maestru al thriller-ului, ne propune un nou thriller contemporan care ne tine pe muchie de cutit. Suntem în secolul 21 în cladirea puternicei Organizatii a Natiunilor Unite care adaposteste putere, speranta dar si secrete ce pot schimba lumea. Doi actori premiati în […]

Genre: Dramă, Mister, Thriller

IMDB: 6.4

Director: Sydney Pollack

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?