There are currently 8644 movies on our database.

Trailer The Lazarus Project 2008

The Lazarus Project 2008

0
( High Quality )
Rascumparare 2008 film online cu: Paul Walker, Linda Cardellini, Piper Perabo.În Dallas, familistul Ben Garvey este eliberat conditionat si lucreaza la compania Fort Garry Brewery, ducând o viata simpla alaturi de familie. Însa vizita fratelui sau îi tulbura linistea. Acesta îi propune sa fure împreuna 12 kg de aur dintr-un laborator. Initial Ben îl refuza, dar fiind concediat de la locul de munca, acestuia nu îi ramâne alta varianta decât sa accepte planul fratelui sau. Spargerea se incheie, în neconformitate cu planul, cu uciderea mai multor persoane, iar Ben este condamnat la moarte.
Odata administrata injectia letala, Ben se trezeste muncind ca îngrijitor în comunitatea Monte Angel din Dundee – Oregon, unde i se explica faptul ca a primit o noua sansa si ca trebuie sa dea uitarii trecutul. În acelasi timp este avertizat ca daca va depasi hotarele locatiei va muri.
Cu gândul la familia lui, Ben încearca sa gaseasca o modalitate de a evada si ajunge sa descopere secretele locatiei unde fusese trimis.

Rascumparare 2008 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

82 views
Description 2 ani
The Lazarus Project 2008

Rascumparare 2008 film online cu: Paul Walker, Linda Cardellini, Piper Perabo.În Dallas, familistul Ben Garvey este eliberat conditionat si lucreaza la compania Fort Garry Brewery, ducând o viata simpla alaturi de familie. Însa vizita fratelui sau îi tulbura linistea. Acesta îi propune sa fure împreuna 12 kg de aur dintr-un laborator. Initial Ben îl refuza, […]

Genre: Dramă, Thriller

IMDB: 6.2

Director: John Glenn

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?