There are currently 8643 movies on our database.

Trailer The Lion in Winter 1968

The Lion in Winter 1968

0
( High Quality )
Leul in iarna 1968 film online cu: Peter O’Toole, Katharine Hepburn, Anthony Hopkins.Istoria intrigilor si conspiratiilor ce se tes, pentru a stabili succesiunea la tron dupa regele Henric al II-lea si in care sunt implicati sotia acestuia- Eleonore d’Aquitaine, exilata, cei trei fii, iubita sa – printesa Alais, sora regelui Frantei Filip al II-lea si Filip insusi.
Filmul incununeaza cariera de peste 35 de ani a actritei Katharine Hepburn. Ea are un chip care apartine marii si vantului. Rostit de ea, dialogul suna mai frumos decat este, datorita tonalitatii vocii si mai ales datorita inteligentei si sensibilitatii care lumineaza fiecare sens din fiecare propozitie rostita.

Leul in iarna 1968 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

97 views
Description 2 ani
The Lion in Winter 1968

Leul in iarna 1968 film online cu: Peter O’Toole, Katharine Hepburn, Anthony Hopkins.Istoria intrigilor si conspiratiilor ce se tes, pentru a stabili succesiunea la tron dupa regele Henric al II-lea si in care sunt implicati sotia acestuia- Eleonore d’Aquitaine, exilata, cei trei fii, iubita sa – printesa Alais, sora regelui Frantei Filip al II-lea si […]

Genre: Dramă

IMDB: 8.2

Director: Anthony Harvey

Tags: , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?