There are currently 8643 movies on our database.

Trailer The Muppet Christmas Carol 1992

The Muppet Christmas Carol 1992

0
( High Definition )
Ebenezer Scrooge (Michael Caine) este un avar tiran care le da angajatilor lui vacanta de Craciun doar pentru ca nimeni altcineva nu lucra in aceasta perioada. Unul dintre acestia, Bob Cratchit (Kermit) ajunge acasa bucuros ca-si va petrece Craciunul alaturi de sotia sa, (Piggy) si de copiii lui, printre care Tiny Tim, care este grav bolnav.
Scrooge ajunge si el acasa numai ca aici, nu e nimeni care sa-l astepte. Doar spiritele vechilor lui parteneri de afaceri se reintorc din taramuri indepartate pentru a-l chinui. Pe tot parcursul serii, care ar fi trebuit sa fie una dintre cele mai fericite ale oricarui om, Scrooge nu face altceva decat sa primeasca vizitele fantomelor Craciunurilor care au fost, care sunt si care vor veni care ii arata, pe rand unde va ajunge daca va continua sa fie la fel de rau si zgarcit ca si pana acum.

Muppet – Colinda de Craciun (1992) – Filme Subtitrate

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

112 views
Description 2 ani
The Muppet Christmas Carol 1992

Ebenezer Scrooge (Michael Caine) este un avar tiran care le da angajatilor lui vacanta de Craciun doar pentru ca nimeni altcineva nu lucra in aceasta perioada. Unul dintre acestia, Bob Cratchit (Kermit) ajunge acasa bucuros ca-si va petrece Craciunul alaturi de sotia sa, (Piggy) si de copiii lui, printre care Tiny Tim, care este grav […]

Genre: Desene Animate, Familie, Fantezie

IMDB: 8,5

Director: Brian Henson

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?