There are currently 8646 movies on our database.

Trailer The Pledge 2001

The Pledge 2001

0
( Calitate 1080pHD )
Legamantul 2001 – Film Subtitrat cu: Jack Nicholson.Într-o zi obisnuitã, detectivul Jerry Black, care se pregãteste sã iasã la pensie, mai face o ultimã vizitã în biroul unde a lucrat atîtia ani. Colegii i-au pregãtit o petrecere surprizã si un cadou. Plãcut surprins de generozitatea colegilor, Jerry acceptã cu recunostintã un bilet pentru o cãlãtorie de vis în Mexic, unde va merge la pescuit. Dar, atunci cînd trupul neînsufletit al unei fetite de opt ani este gãsit în zãpada din munti, „pensionarul” simte cã nu poate sta deoparte, indiferent. Jerry se oferã sã participe la expertiza de la locul crimei si, în plus, este gata sã-si asume reponsabilitatea de a da teribila veste pãrintilor victimei.
Mama îndureratã îl implorã pe Jerry, cerînd explicatii. Confruntati cu tragedia absolut devastatoare, pãrintii fetitei se tem chiar si pentru viata lor. Politia începe cercetãrile, iar Jerry face un jurãmînt cu sine însusi de a gãsi asasinul. Un politist tînãr gãseste un suspect, care distrat, face o confesiune absolut dubioasã, iar cazul este închis. Dar nu si pentru Jerry. În ciuda scepticismului colegilor, Jerry simte cã ucigasul se aflã în libertate. Si poate ucide din nou. Cît de departe va ajunge Jerry cu cercetãrile pentru a-si îndeplini promisiunea? Si cu ce pret?

Legamantul 2001 – Film Subtitrat

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

139 views
Description 2 ani
The Pledge 2001

Legamantul 2001 – Film Subtitrat cu: Jack Nicholson.Într-o zi obisnuitã, detectivul Jerry Black, care se pregãteste sã iasã la pensie, mai face o ultimã vizitã în biroul unde a lucrat atîtia ani. Colegii i-au pregãtit o petrecere surprizã si un cadou. Plãcut surprins de generozitatea colegilor, Jerry acceptã cu recunostintã un bilet pentru o cãlãtorie […]

Genre: Dramă

IMDB: 6.8

Director: Sean Penn

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?