There are currently 8650 movies on our database.

Trailer Tom Sawyer and Huckleberry Finn 2014

Tom Sawyer and Huckleberry Finn 2014

0
( Calitate 1080pHD )
Tom Sawyer si Huckleberry Finn 2014 film online cu: Katherine McNamara, Val Kilmer, Jake T. Austin.O noua ecranizare a celebrului roman pentru copii scris de Mark Twain, îi are în distributie pe Joel Courtney (Super 8), care-l interpreteaza pe Tom Sawyer, si pe Jake T. Austin (Wizards of Wavelry Place), în rolul lui Huckleberry Finn, prietenul si partenerul de aventuri al lui Tom.
Tom si Huck se aventureaza într-o noapte în cimitir, unde sunt martorii unei crime comise cu sânge rece de catre Joe Indianul. Desi fac un pact prin care jura sa pastreze secretul celor vazute, Tom se hotaraste sa depuna marturie în procesul în care e acuzat, pe nedrept, pentru crima, Muff Potter, un amic al celor baieti. În urma marturiei sale, Muff e eliberat, dar Joe Indianul reuseste sa fuga chiar din sala tribunalului, ramânând o amenintare pentru cel care l-a identificat ca autor al crimei.

Tom Sawyer si Huckleberry Finn 2014 film online

Server 1

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

77 views
Description 2 ani
Tom Sawyer and Huckleberry Finn 2014

Tom Sawyer si Huckleberry Finn 2014 film online cu: Katherine McNamara, Val Kilmer, Jake T. Austin.O noua ecranizare a celebrului roman pentru copii scris de Mark Twain, îi are în distributie pe Joel Courtney (Super 8), care-l interpreteaza pe Tom Sawyer, si pe Jake T. Austin (Wizards of Wavelry Place), în rolul lui Huckleberry Finn, […]

Genre: Acţiune, Aventură, Dramă

IMDB: 5.3

Director: Jo Kastner

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?