There are currently 8641 movies on our database.

Trailer Troy 2004

Troy 2004

0
( High Quality )
Troia – Troy (2004) – Filme Subtitrate cu: Brad Pitt, Eric Bana.De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare – si altele pentru iubire.
In Grecia antica, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (ORLANDO BLOOM) si Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, genereaza un razboi care va devasta o civilizatie.Cand Paris o rapeste pe Elena sotului ei, Regelui Menelau (BRENDAN GLEESON), aceasta este o insulta care nu poate fi suportata. Mandria familiala spune ca un afront adus lui Menelau este un afront fratelui sau, Agamemnon (BRIAN COX), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena inapoi din Troia, pentru a apara onoarea fratelui sau.

Troia (2004) – Filme Subtitrate

Server 1 Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

174 views
Description 1 an
Troy 2004

Troia – Troy (2004) – Filme Subtitrate cu: Brad Pitt, Eric Bana.De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare – si altele pentru iubire. In Grecia antica, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (ORLANDO BLOOM) si Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, […]

Genre: Acţiune, Dramă, Război

IMDB: 7.2

Director: Wolfgang Petersen

Tags: , , , , , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?