There are currently 8651 movies on our database.

Trailer Year of the Dragon 1985

Year of the Dragon 1985

0
( Calitate 1080pHD )
Anul Dragonului – Year of the Dragon (1985) – Filme Online Subtitrate cu: Mickey Rourke, John Lone.Folosind acte de o violenta nemaiintalnita pana atunci, tanarul Joey Tay devine seful mafiei chineze din New York, si liderul de necontestat al comunitatii chineze. El intra in conflict cu Stanley White (Mickey Rourke), cel mai decorat politist al metropolei.
Acesta uraste asiaticii inca de pe vremea razboiului din Vietnam, incalcand orice reguli pentru a-l prinde pe Tay. Ca si precedentul film scris de Oliver Stone, „Scarface”, si „Year of the Dragon” a primit aprecieri diferite din partea criticilor. Pelicula a fost nominalizata la doua Globuri de Aur, dar si de 5 ori la Zmeura de Aur.

Anul Dragonului (1985) – Filme Online Subtitrate

Server 1 – Partea 1


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

77 views
Description 2 ani
Year of the Dragon 1985

Anul Dragonului – Year of the Dragon (1985) – Filme Online Subtitrate cu: Mickey Rourke, John Lone.Folosind acte de o violenta nemaiintalnita pana atunci, tanarul Joey Tay devine seful mafiei chineze din New York, si liderul de necontestat al comunitatii chineze. El intra in conflict cu Stanley White (Mickey Rourke), cel mai decorat politist al […]

Genre: Acţiune, Crimă, Dramă

IMDB: 8,0

Director: Michael Cimino

Tags: , , , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?