There are currently 8642 movies on our database.

Trailer Razboiul lui Murphy – Murphy’s War (1971)

Razboiul lui Murphy – Murphy’s War (1971)

0
( High Definition )
În ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial, irlandezul Murphy (Peter O’Toole) este singurul supravietuitor al echipajului unei nave comerciale, Mount Kyle, care a fost scufundată de un submarin german, care apoi maşina a împușcat supravieţuitorii în apă. Murphy ajunge pe uscat, unde este tratat de un medic pacifist Quaker, Dr. Hayden (Siân Phillips).
Când descoperă submarinul se ascunde în continuare până la râu, sub acoperirea junglei, el stabilește despre complot obsesiv să se răzbune pentru a o scufunda prin orice mijloace, inclusiv utilizarea unui supraviețuitor Grumman J2F Duck hidroavion din Mount Kyle. Hidroavionul au fost recuperate, pilotul rănit mai târziu fiind împușcat mortal în patul de spital de căpitanul submarinului, în scopul de a păstra secretul de locaţie sub şi, probabil, acțiunea sa în fotografierea supraviețuitorilor în apă.
Murphy învață cum pentru a acoperi aeronava în modul cel mai îndrăzneţ, obtinerea-i pe apele agitate ale celor râului și a descoperi modul în care controalele de lucru prin încercare și eroare. Murphy găsește curând ascunzătoarea submarinului și încearcă să îl scufunde folosind cocktail-uri molotov, o încercare care nu a dat rezultate. Între timp, un anunţ a venit cum că Germania a capitulat, dar Murphy este obsedat de răzbunare și face planuri pentru a scufunda submarinul cu o macara plutitoare adeținut de prietenos francezul Louis (Philippe Noiret). Acest lucru eșuează, de asemenea. Cu toate acestea, scufundat, submarinul devine blocat într-o grotă cu noroi. Murphy foloseste macaraua pentru a recupera o torpilă neexplodată trasă mai devreme de la submarin și provoacă scufundarea submarinului. Murphy este, de asemenea, ucis. Explozia de torpilă determină brațului macaralei fixați pe punte ca macaraua plutitoare se scufunda la albia râului.


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

149 views
Description 1 an
Razboiul lui Murphy – Murphy’s War (1971)

În ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial, irlandezul Murphy (Peter O’Toole) este singurul supravietuitor al echipajului unei nave comerciale, Mount Kyle, care a fost scufundată de un submarin german, care apoi maşina a împușcat supravieţuitorii în apă. Murphy ajunge pe uscat, unde este tratat de un medic pacifist Quaker, Dr. Hayden (Siân Phillips). […]

Genre: Dramă, Război

Director: Peter Yates

Cast: Horst Janson, Peter O'Toole, Siân Phillips

Tags: , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?