There are currently 8650 movies on our database.

Trailer The Ex – Seful meu, iubitul ei! (2006)

The Ex – Seful meu, iubitul ei! (2006)

0
( High Definition )
Şeful meu, iubitul ei! este un film de comedie, romantic 2006 regizat de Jesse Peretz în rolurile principale cu Zach Braff, Amanda Peet și Jason Bateman.
În Manhattan, Sofia Kowalski (Amanda Peet) este un avocat iar soțul ei Tom Reilly (Zach Braff) este un bucătar care nu prea poate să își păstreze locul de muncă pentru mult timp. Când primul lor copil se naște ei sunt de acord că ea va fi o mamă cu normă întreagă și că el va obține o promovare. După ce el este concediat, primește un loc de muncă în Ohio unde lucrează la agenția de publicitate unde tatăl lui Sofia este director adjunct. Meseria lui Tom este să prezinte rapoarte lui Chip, un tip competitiv, care este într-un scaun cu roțile și care a fost împreună cu Sofia în timpul liceului. Chip are incă sentimente pentru Sofia, așa că decide să-i facă grea viață lui Tom. Oare îi este sortit lui Tom să eșueze din nou?


Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

188 views
Description 1 an
The Ex – Seful meu, iubitul ei! (2006)

Şeful meu, iubitul ei! este un film de comedie, romantic 2006 regizat de Jesse Peretz în rolurile principale cu Zach Braff, Amanda Peet și Jason Bateman. În Manhattan, Sofia Kowalski (Amanda Peet) este un avocat iar soțul ei Tom Reilly (Zach Braff) este un bucătar care nu prea poate să își păstreze locul de muncă […]

Genre: Comedie, Dragoste

Director: Jesse Peretz

Cast: Zach Braff, Amanda Peet, Charles Grodin

Tags: , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?