There are currently 8644 movies on our database.

Trailer Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

0
( Calitate FullHD )
În anul 1997 în Orientul Mijlociu o echipă de agenți secreți se află într-o misiune dificilă în cadrul căreia trebuie să execute niște teroriști periculoși. În timpul misiunii, unul dintre spioni moare încercând să îi protejeze pe ceilalți când o grenadă este declanșată. Liderul echipei, Galahad, anunță familia decedatului de cele întâmplate.
La 17 ani după incident, Eggsy, fiul agentului decedat intră sub protecția lui Galahad care îl propune pentru un loc în agenția secretă. Supus la o serie de teste dificile, Eggsy este descalificat pe ultima sută de metri ca după scurt timp să revină și să salveze lumea. Urmariti Kingsman: Serviciul secret online gratis.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

226 views
Description 11 luni
Kingsman: Serviciul secret 2014 film online gratis

În anul 1997 în Orientul Mijlociu o echipă de agenți secreți se află într-o misiune dificilă în cadrul căreia trebuie să execute niște teroriști periculoși. În timpul misiunii, unul dintre spioni moare încercând să îi protejeze pe ceilalți când o grenadă este declanșată. Liderul echipei, Galahad, anunță familia decedatului de cele întâmplate.La 17 ani după […]

Genre: Acţiune, Aventură, Comedie

IMDB: 7,8

Director: Matthew Vaughn

Cast: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?