There are currently 8639 movies on our database.

Trailer White House Down 2013 film online hd

White House Down 2013 film online hd

0
( High Definition )
Președintele Statelor Unite ale Americii, James Sawyer (Jamie Foxx), generează controverse la nivel mondial după ce propune forțelor aliate să își retragă trupele din Orientul Mijlociu. John Cale (Channing Tatum) este un ofițer divorțat ce lucrează la poliția capitoliului. Fiica sa Emily, înnebunită după politică și după tot ce se petrece la Casa Albă, este dezamăgită de tatăl său, dorindu-și ca acesta să aibă ocazia să lucreze ca agent secret al președintelui.
Un terorist deghizat în om de serviciu detonează o bombă la Casa Albă, stârnind panică și provocând pierderea lui Emily de tatăl său. În urma exploziei, Casa Albă este acaparată de teroriști. Încercând să-și salveze fiica, Cale se întovărășește cu preșendintele, urmând ca împreună să îi oprească pe teroriști din a lansa bombe atomice asupra Orientului Mijlociu și reușind să prevină începerea unui război mondial.

Vizioneaza Filmul


Vizioneaza Filmul

221 views
Description 10 luni
White House Down 2013 film online hd

Președintele Statelor Unite ale Americii, James Sawyer (Jamie Foxx), generează controverse la nivel mondial după ce propune forțelor aliate să își retragă trupele din Orientul Mijlociu. John Cale (Channing Tatum) este un ofițer divorțat ce lucrează la poliția capitoliului. Fiica sa Emily, înnebunită după politică și după tot ce se petrece la Casa Albă, este […]

Genre: Acţiune, Dramă, Thriller

IMDB: 6,4

Director: Roland Emmerich

Cast: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal

Tags: , , , , ,

Facebook Comments
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?